ما توسط حسابداری مدیریت به شما کمک خواهیم کرد تا با محاسبه دقیق بهای تمام شده محصولات و خدمات خود و بودجه بندی و تحلیل روند هزینه منفعت شرکت به مدیریت کمک کنیم تا در شرایط موجود بهترین تصمیم مالی را اتخاذ نماید .
ما در گروه مشاوره مالی آتس با استفاده از با تجربه ترین حسابداران مدیریت این مهم را برای شما آسان نموده ایم .
حسابداری مدیریت چیست ؟
حسابداری مدیریت شامل جمع آوری ، تجزیه و تحلیل و ارائه اطلاعات مالی مورد استفاده برای کمک به مدیریت شرکت در تصمیم گیری های صحیح در مورد تجارت است. حسابداری مدیریت شامل همه چیز از تهیه صورت های مالی دقیق برای بخش های مختلف در یک شرکت بزرگ ، تا تجزیه و تحلیل تأثیر مالی یک توسعه بالقوه یا کسب و کار است. حسابداری مدیریت تقریباً در مرکز هر تصمیم قابل توجهی در مورد تجارت و تصمیمات مالی شرکت است .
از حسابداران مدیریت خواسته می شود که ارزیابی کنند آیا محصولات و فرآیندهای فعلی شرکت هنوز هم قابل دوام است.
حسابداران مدیریت با مقایسه داده های مربوط به سود پیش بینی شده توسط یک خط مش در مقابل هزینه تعطیل کردن آن ، می توانند تشخیص دهند که آیا عملیات باید متوقف شود یا ادامه پیدا کند . در این سناریو ، تجزیه و تحلیل جامع شامل ادغام داده های منابع انسانی برای ارزیابی هزینه های اخراج احتمالی و استفاده از داده های مهندسی و بازاریابی برای تصمیم گیری در مورد اضافه شدن محصول جدید به خط تولید است. تجزیه و تحلیل کامل از این ماهیت همچنین سود بالقوه ای را که می تواند حاصل استفاده از منابع یک خط متوقف تجارت در جاهای دیگر باشد ، در نظر می گیرد.
حسابداری مدیریت تجزیه و تحلیل مفصلی از مشکلات و فرصتهای شغلی را تهیه می کند و گزارش های آنها در نهایت برای کمک به مدیریت ارشد یک شرکت در تصمیم گیری های مهم و تعیین کننده موفقیت مالی شرکت استفاده می شود.
تفاوت حسابداری مدیریت با سایر روشهای حسابداری چیست ؟
حسابداری مدیریتی بر استفاده از اطلاعات حسابداری برای مدیران در سازمانها، جهت مهیا کردن آنها برای تصمیمسازی کسب و کار آگاهانه تأکید دارد که به آنها اجازه میدهد تا کارکردهای کنترل و مدیریتشان را بهتر تجهیز نمایند.
در مقابل اطلاعات حسابداری مالی، اطلاعات حسابداری مدیریتی این خصوصیات را دارند.
در درجه اول نگاه رو به جلو دارند، بجای تاریخی برای پشتیبانی از تصمیمگیری بطور کی مبتنی بر مدل با درجهای از انتزاع هستند، به جای مبتنی بودن بر مورد برای استفاده در سازمان طراحی شده و در نظر گرفته شدهاند، بجای اینکه برای استفاده ذینفعان، بستانکاران و قانونگذاران در نظر گرفته باشد.
معمولاً محرمانه بوده و توسط مدیران استفاده میشود تا گزارشگری عمومی با ارجاع به احتیاجات مدیران محاسبه میشود و اغلب توسط سامانههای اطلاعات مدیریت استفاده میشود نه با ارجاع به استانداردهای عمومی حسابداری مالی…
مهمترین هدف حسابداری مدیریت چیست ؟
تحلیل هزینه و سود متداولترین هدف حسابداری مدیریت است. به عنوان نمونه ، یک شرکت می تواند پس از چند سال سودآور ، پول نقد اضافی ایجاد کند. پس از آن تجارت باید چگونگی استفاده از آن پول را انتخاب کند. مدیران ارشد همچنین ممکن است بخواهند امکان سرمایه گذاری در تجارت فعلی را برای گسترش تولید یا افزایش بهره وری با خرید تجهیزات جدید در نظر بگیرند.
مؤسسه حسابداران رسمی آمریکا بیان داشته است که حسابداری مدیریت در عمل به گسترش در سه حوزه زیر میانجامد
مدیریت راهبردی
ارتقای نقش حسابدار مدیریت به عنوان یک شریک راهبردی در سازمان
مدیریت عملکرد
توسعه عملکرد تصمیمگیری کسب و کار و مدیریت عملکرد سازمان
مدیریت ریسک
مشارکت در چارچوبها و شیوهها برای شناسایی، اندازهگیری، مدیریت و گزارشگری ریسکها و دستیابی به اهداف سازمان مؤسسه حسابداری خبره مدیریت (آیسیامای)، بیان میدارد “یک حسابدار مدیریت دانش و مهارت حرفهای خود را در تهیه و ارائه اطلاعات مالی و سایر تصمیمها به روشی بکار میگیرد که برای مدیریت در تدوین سیاستها و در برنامهریزی و کنترل عملیات مورد تعهدش یاریرسان باشد”. بنابراین به حسابداران مدیریت در بین حسابداران به عنوان “ارزش آفرینان” نگاه میشود. آنها بیشتر علاقه دارند به جلو نگاه کنند و تصمیماتی بگیرند که آینده سازمان را تحت تأثیر قرار خواهد داد، تا به ثبت تاریخی و رعایت (حفظ امتیاز) جنبههای حرفهای؛ بنابراین دانش و تجربه حسابداری مدیریت میتواند از زمینهها و کارکردهای درون یک سازمان به دست بیاید، مانند مدیریت اطلاعات، خزانه داری، حسابرسی کارایی، بازاریابی، ارزشیابی، قیمتگذاری، تدارکات و …
وظایف حسابداری مدیریت چیست ؟
- تجزیه و تحلیل نرخ و حجم
- تدوین و توسعه سنجههای کسب و کار
- مدلسازی قیمت
- سودآوری محصول
- گزارشگری بخشی جغرافیایی در مقابل صنعت یا مشتری
- ارزیابی متوازن مدیریت فروش
- تجزیه و تحلیل بها
- تجزیه و تحلیل هزینه – فایده
- تجزیه و تحلیل هزینه – حجم – فایده
- تجزیه و تحلیل بهای چرخهعمر
- تجزیه و تحلیل سودآوری مشتری
- شفافیت بهای فناوری اطلاعات
- بودجهبندی سرمایهای
- تجزیه و تحلیل خرید در مقابل اجاره
- برنامهریزی راهبردی
- مشاوره مدیریت راهبردی
- ارائه و ارتباطات مالی داخلی
- پیشبینی فروش
- پیشبینی مالی
- بودجهبندی سالانه
- تسهیم هزینه